Hoppa till sidans innehåll

STC ny huvudsponsor till Skövde HF

15 MAJ 2020 09:00
Skövde HF har ingått ett tre-årigt avtal med STC Training Club som innebär de bästa förutsättningarna för elitlaget men som också ger fina erbjudanden till medlemmarna i klubben.
  • Skapad: 15 MAJ 2020 09:00

Arbete med att skapa de bästa förutsättningarna för elitlaget inför kommande säsong pågår för fullt. I onsdags blev det klart med ett treårigt sponsoravtal på Platinanivå med STC Training Club.

- STC ger Skövde HF mycket bra förutsättningar där våra  elitspelare kan träna på gym utöver den lagträning laget har. Inte nog med det erbjuder STC också fina erbjudanden till våra yngre spelare, ledare och familjemedlemmar. Det har blivit en fin helhetslösning som vi hoppas kommer ge mersmak åt klubben och vår nya partner, säger Anders Wiik, Ordförande och Marknadsansvarig i Skövde HF.

- I dessa tider då hela truppen är permitterad behöver tjejerna träna på egen hand och STC blir då en ovärderlig partner för dem. Vi är oerhört glada över vårt nya samarbete som vi hoppas kunna utveckla över avtalsperioden, avslutar Anders.


Louise Ljungemo, Platschef STC Staketgatan, Elins, Rådhusgatan & Norra Ryd hos STC är positiv över det nya samarbetet.

- Vi på STC är otroligt stolta över samarbetet med Skövde HF och att få vara en del av föreningen samt att kunna erbjuda träningsmöjligheter både för spelare och medlemmar, säger Louise.

- STC har alltid aktivt arbetat med föreningar då vi vill främja idrotten och ungdomarna. Nu kan hela familjen dessutom komma ner till oss för rörelseglädje tillsammans!

- Med vår nya satsning i Norra Ryd, som öppnar i augusti, har vi snart fyra stycken anläggningar i Skövde, nuvarande är Elins Esplanad, Staketgatan och Rådhusgatan. Totalt sett finns det idag 90 anläggningar i Sverige från Åre till Ystad, avslutar Louise.

 

Vi välkomnar STC in i Skövde HF-familjen och ser fram emot ett fint samarbete tillsammans!

Skribent: Anders Wiik
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Skövde HF - Handboll
Skaraborgsgatan 18
54150 Skövde

Besöksadress:
Skaraborgsgatan 18
54150 Skövde

Kontakt:
Tel: 0500487317
E-post: This is a mailto link

Se all info