Hoppa till sidans innehåll

Skövde HF inleder samarbete med The Farm

20 DEC 2019 09:59
Ännu ett företag inleder samarbete med Skövde HF. Denna gång är det Falköpingsbaserade The Farm Interactive AB som vill synas tillsammans med Skövde HF.
  • Skapad: 20 DEC 2019 09:59

- Vi är mycket glada för att The Farm vill vara en partner till oss och det är ett win-win för oss båda, säger Anders Wiik, ordförande och marknadsansvarig i Skövde HF.
- The Farm vill synas mer lokalt och vi behöver deras kompetenser så tillsammans kan vi hjälpa varandra, fortsätter Anders
För Skövde HF innebär samarbetet att en ny hemsida kommer utvecklas , och The Farm bidrar med allt från idéer till färdig produkt.
- Vi kommer kunna presentera vår förening på ett mer modernt sätt som fungerar bättre i alla plattformar för alla våra intressenter, avslutar Anders.

Vilka är då The Farm Interactive?

-Vi är mångfacetterade och anpassar oss efter kundens behov. Vi kan t ex både på kort och lång sikt stärka upp våra kunders utvecklingsavdelningar, säger Yohanna Bredén, sälj- och marknadsansvarig på The Farm.

- Vi kan även jobba i projekt med t ex e-handel och göra hemsidor, med fokus på kundens strategi och vision. Bland mycket annat! Vi har hjärtat i Falköping, men utöver det finns ingen begränsning för var våra kunder finns. I dagsläget finns de flesta kunderna runt om i Sverige men även i Norge . Vår kärnverksamhet är alltså olika typer av programmering. Och att vara experterna åt våra kunder, så de kan ägna sig åt sin egna kärnverksamhet, fortsätter Yohanna.

Varför sponsrar ni Skövde HF?

- Vi är stolta över Skövde HF och vad damlaget gör för Skaraborg. Vi hjälper dem på det bästa sätt vi kan - en riktigt bra hemsida, med förhoppningen om att de ska nå ännu längre, säger Anna Dahlgren, operativ chef.

Hur ser ni på ert företag?
- Vårt mission/vision är "A Happy Place for Developers". Det betyder att om vi är en riktigt bra arbetsplats för utvecklare, då kommer vi även ha riktigt bra utvecklare. I dagens samhälle är den typen av kompetens svår att hitta, men vi är ett hem för många av dem. Alltså kan vi leverera riktigt bra kod och bra produkter till våra kunder, samtidigt som vi kan vara en attraktiv arbetsgivare i Skaraborg. Just nu är vi 16 st medarbetare, fortsätter Anna.

Hur får man kontakt med er?
Man får gärna svänga förbi på en kopp kaffe i Falköping, eller så kan man skicka ett mejl till This is a mailto link. Vi finns också på både LinkedIn och Facebook som The Farm.

https://thefarm.se/

https://www.facebook.com/TheFarmInteractive/

https://www.linkedin.com/company/the-farm/

Skövde HF vill tacka The Farm för för att de vill vara med i vår fina partnerfamilj och göra vår klubb ännu bättre!

Skribent: Anders Wiik
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Skövde HF - Handboll
Skaraborgsgatan 18
54150 Skövde

Besöksadress:
Skaraborgsgatan 18
54150 Skövde

Kontakt:
Tel: 0500487317
E-post: This is a mailto link

Se all info