Profilkläder

Profilkläder är de kläder som våra spelare, ledare och funktionärer bär när de representerar Skövde HF.

Alla profilkläder (Som bär Skövde HFs logotype) måste inhandlas av den partner som Skövde HF har avtal med då det gynnar föreningen. Skövde HFs logotype får ej tryckas på kläder inhandlade på annan affär då det strider mot gällande avtal.

Profilkläder handlas via Stadium Team sales websida.

Rutinen:
1. En i varje lag är klädansvarig och hjälper laget att lägga beställningar när det behövs. Ni kan när som helst göra beställningar. Laget sköter betalning och hämtar kläderna direkt på Stadium när ni fått besked om leverans.

På samtliga overaller trycks Skövde HFs logga på vänster bröst(hjärtat) samt Skövde HF i text på vaden på långa byxor.
Varje individ får själv välja vilket namntryck eller initialer man vill ha men då detta kostar extra kan man välja bort detta.
Vi rekomenderar att man använder "F Efternamn" som rygg tryck då det blir lätt att veta vems plagget är.

På overaller trycks även företags logotyper som stöttat föreningen att kunna subventionera overallerna för ungdomarna.

På match klär vi oss i fröljande plagg:

När vi är hemmalag:

Röd tröja och röda byxor (Föreningen står för båda plaggen)

När vi är bortalag och motståndaren bör mörk matchdräkt:

Vit tröja och röda byxor (Föreningen står för båda plaggen)

OBS! Endast Ledare bär svart tröja

Utanför match är andra profilkläder godkända men Skövde HF önskar lagen har enhetlig klädsel så långt det är möjligt.

Uppdaterad: 23 SEP 2017 19:55 Skribent: Anders Wiik

Vill ni bli sponsorer?