Ny spelare i laget

När en ny spelare ansluter till ett ungdomslag skall dessa rutiner följas.

1. Lagets ledare informerar spelaren eller dess föräldrar att registrera sig på vår hemsida under rubriken "Bli medlem nu".

2. När registreringen är gjord grupperar kansliet spelaren i det lags IOL-grupp efter spelarens födelseår. 2009 grupperas i F09 osv.

3. Spelaren får också rollen "utövare" i IOL som vi använder för att kunna räkna antalet spelare i föreningen.

4. Avgift tillsätts på den nya spelaren och skickas från IOL till vårt bokföringssystem där fakturan färdigställs och skickas till den mailadress som angavs vid registreringen av spelaren.

5. Ledare i gruppen kan nu se att fakturan är utskickad/förfallen

6. Ledare i laget hjälper till att påminna spelare i laget att betala in sina fakturor.

7. När fakturan är betalad är medlemsskapet fulländat och spelaren ges möjlighet att spela matcher då försäkringen i Folksam blir giltig.

Uppdaterad: 16 NOV 2016 16:10 Skribent: Anders Wiik

Vill ni bli sponsorer?