Skövde HF i blågult!

2017-11-16 08:38
Hela sex Skövde HF-tjejer på U16-landslagsläger i Alingsås 6 dec! Elma Örtemark, Fanny Elovsson, Ida Eriksson och Emma Wahlström på 9M, Isa Franzén på M6 och Andrea Niva H6 är uttagna av förbundskaptenen Niklas Harris.
  • Uppdaterad: 2017-11-16 08:38

Dessa sex träningsvilliga och talangfulla tjejer är uttagna till en träningsdag i Alingsås den 6 december, av förbundskaptenen i U16-landslaget, Niklas Harris. Stort grattis till er spelare och klubben som återigen levererar! Dessa tjejer har alla (förutom Isa som kom till klubben i A-flick) gått hela vägen i vår ungdomsverksamhet från handbollsskolan till A-fl. Elma och Andrea har ett år kvar som A-fl under Jerker Nymans ledning. Fanny, Ida, Emma och Isa lämnade A-fl inför sommaren och  har under hösten tagit steget upp i Somby/junior med Peter Johansson och div. 1-spel. Det är ett positivt kvitto för vår ungdomsverksamhet och att träning ger resultat! Lycka till!

Skribent: Mia Nyma

CoopExtra