SKÖVDE HANDBOLLSFLICKORS TANKE MED FÖRENINGEN

Skövde HF:s ungdomshandboll har som målsättning att erbjuda god handbollsutbildning och fysisk träning. Ungdomarna tränas också i socialt umgänge, att fungera i grupp, visa hänsyn till varandra och att vara en god kamrat och som i en förlängning utvecklas till bra A-lags spelare och/eller duktiga ledare inom föreningen och arbetslivet.

Kännetecken för vår verksamhet är rent spel, drogfri social fostran, bra utbildning samt föreningskänsla.

Alla spelare måste vara medlemmar för att få träna och spela i Skövde HF.

Detta gäller även tränare/ledare och lagföräldrar som efter erlagd avgift 200 kr får säsongskort till Skövde HF:s hemmamatcher.

För våra spelare är det självklart att man går och ser

A-lagsmatcherna, dels för gemenskapen i föreningen och dels självklart som en del av spelarutbildningen, samtidigt som vi stöder vårt A-lag.

A-lagets hemmamatcher spelas i Arena Skövde och alla spelare som betalt medlemsavgift och visar upp medlemskortet har fri entré.

Alla som tränar regelbundet ska få spela i serierna, vi tillåter ingen utslagning i de yngre ungdomslagen p.g.a. elittänkande.

Uppdaterad: 2017-03-09 14:36

CoopExtra