Hoppa till sidans innehåll

#viställerupp

12 MAR 2019 08:00
Alla 26 lag i SHE och Handbollsligan gör gemensam satsning! #viställerupp
  • Uppdaterad: 11 MAR 2019 22:15

Tillsammans är vi starkare
Vi är nu 26 lag i SHE och Handbollsligan som tillsammans bestämt oss för att göra mer för vårt gemensamma samhälle. För våra barn och ungdomar. Vi vill tillsammans bli en ännu viktigare samhällsaktör. För oss är fair play lika självklart på som utanför planen. Vi ställer upp!

En manifestation för handbollen i samhället
#viställerupp är en manifestation för de samhällsinsatser som klubbarna i SHE och Handbollsligan idag genomför. #viställerupp är också ett sätt för oss att kommunicera de positiva värden som handbollen står för. En handbollsspelare ställer upp för sina medmänniskor både på och utanför planen.

Vårt engagemang
#viställerupp innefattar klubbarnas arbete inom Hälsa, Integration och Inkludering. Varje klubb bedriver egna verksamheter och projekt utifrån de utmaningar och möjligheter man har på sin lokala marknad. Tillsammans manifesterar vi detta under parollen #viställerupp.

Under säsongen 2019-2020 kommer Skövde HF genomföra ett antal aktiviteter som bidrar i samhället vi verkar i. Några exempel följer:

  • Integrera fler unga tjejer med utlänsk härkomst genom att aktivt besöka skolor och bjuda in till vår handbollsskola.
  • Förbättra unga tjejers kunskaper om hur mat och idrott hör ihop och därmed påverka antalet tjejer som insjuknar i bulimi eller anorexi.
  • Inkludera fler människor i handbollen genom att starta ”Handboll för alla”.

Flera aktiviteter planeras men är inte helt klara än. Läs mer om våra aktiviteter här: https://sponsor.skovdehf.se/index.php/2016-04-27-04-54-08/klubben/csr/vistallerupp

Skövde HFs ambassadörer: Två av våra spelare i elitlaget, Nora Jakobsson van Stam och Hanna Edvardsson brinner extra för projektet och är Skövde HFs ambassadörer.

 

Nationella ambassadörer
Nationellt har vi tillsammans tre starka profiler som ställer upp för alla likas värde och klubbarnas satsning på samhällsengagemang. Vi är mycket stolta över de nationella ambassadörerna Tobias Karlsson, Loui Sand och Sabina Jacobsen.

  • Det här känns helt magiskt! Att få ge tillbaka till handbollen och tillsammans med klubbarna och ligorna hjälpa fler barn och ungdomar till en bättre framtid är fantastiskt, säger Loui Sand, nationell ambassadör för #viställerupp.

  • Jag är väldigt stolt över att vara en ambassadör för klubbarnas samhällsfrågor. De goda värderingar som handbollen står för vill jag vara med och sprida även utanför handbollsplanen, säger Tobias Karlsson, nationell ambassadör för #viställerupp.

  • Otroligt spännande satsning som jag har fått chansen att vara en del av. Jag kommer göra allt jag kan för att klubbarna ska få fullt genomslag av de aktiviteter man gör för barn och ungdomar, säger Sabina Jacobsen, nationell ambassadör för #viställerupp.

Läs mer om den centrala satsningen här: http://she.se/vistallerupp/

För vidare frågor om #viställerupp, vänd er till någon av följande personer:

Anders Wiik
Marknadsansvarig, Skövde HF 
+46 705 499 961 
This is a mailto link 

 

Peter Gentzel
Vd, Svensk Elithandboll
+46 733 465 468
This is a mailto link

Skribent: Anders Wiik
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Skövde HF - Handboll
Skaraborgsgatan 18
54150 Skövde

Besöksadress:
Skaraborgsgatan 18
54150 Skövde

Kontakt:
Tel: 0500487317
E-post: This is a mailto link

Se all info

 Skövde HF:s
Huvudsponsorer


Stadium

Stadium

SkovdeVarmevark

SLA

 

Volvo

 


Huvudsponsor Ungdom

Swedbank

 

Vill ni bli sponsorer?

Kolla in sponsorportalen!

http://sponsor.skovdehf.se


Bingo Avesta


Svensk Handboll Elits
huvudsponsorer
 


Handbollsklacken