Hoppa till sidans innehåll
Skövde HF Logo

Skövde HF redovisar positiv utveckling

2017-06-21 05:48
På tisdagskvällen var det årsmöte i Idrottshallen och Skövde HF styrelse redovisade hur föreningen utvecklats under säsongen 2016-2017. Ett positivt resultat på 393566kr redovisades för medlemmarna.
  • Uppdaterad: 2017-06-21 06:12

Så kan vi lägga ännu en säsong och ett verksamhetsår till handlingarna – det 68:e i ordningen!
Sportsligt har lagen försvarat våra färger fint – vi slutade femma i SHE. På ungdomssidan lyckades föreningen mycket bra med två lag i USM-steg 5 där våra A-flickor fick Brons! B-flickorna gick till steg 4 i USM. Goda prestationer kan även noteras i diverse cuper och det ordinarie seriespelet. Publikgenomsnittet har ökat med över 10 %, från 676 i snitt till 744 i snitt. Fina siffror för damhandbollen i Skövde som står sig väl i den nationella konkurrensen.

Årets upplaga av ”Annliz Cup” till minne av Annliz Frisk, blev återigen en framgång! 17 lag deltog i cupen – 5 elitlag och 6 allsvenska lag (motsvarande) samt 6 A-flickslag. Särskilt glädjande var den goda kritik cupen fick av alla deltagande lag, vilket visar att ”Annliz Cup” är en efterfrågad cup som ligger i tiden.

Ekonomiskt har föreningen haft framgång. Vi redovisar ett överskott i årets resultat som går att hänföra till återhållsamhet i utgifterna och ökade intäkter. Under året har kostnader från tidigare verksamhetsår uppdagats som inte bokförts på rätt år. Dessa kostnader har fullt ut belastat årets resultat. Den avgående styrelsen rekommenderar under det kommande verksamhetsåret, fortsatta besparingsåtgärder och fokus på ökade intäkter för att fortsätta arbeta bort tidigare skulder.

Förening vill tacka alla ledare för ett bra arbete under det gångna året och riktar även ett stort tack till alla föräldrar som ställt upp under året. Ett särskilt varmt tack riktas till alla ideella funktionärer som har hjälpt till vid matcher och olika arrangemang. Tack också till våra sponsorer, Skövde kommun, publiken och The Red Sea för ovärderligt stöd under den gångna säsongen. Avslutningsvis ett stort tack till alla våra spelare – det är för er vi gör det!

Ladda hem årsredovisningen här 

Läs samtliga lags årsredovisning här

Skribent: Anders Wiik
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Skövde HF - Handboll
Skaraborgsgatan 18
54150 Skövde

Besöksadress:
Skaraborgsgatan 18
54150 Skövde

Kontakt:
Tel: 0500-48 73 17
E-post: This is a mailto link

Se all info

 Skövde HF:s
Huvudsponsorer


Stadium

Stadium

SkovdeVarmevark

SLA

CoopExtra

Volvo
Actic

CoopForum


Huvudsponsor Ungdom

Swedbank


Bingo Avesta


Svensk Handboll Elits
huvudsponsorer

Cramo

SäkerhetsglasarnaHandbollsklacken