Hoppa till sidans innehåll

Nominera Skövde HF till Idrottsgalan

13 OKT 2019 19:13
Den 25:e Januari är det Idrottsgala i Skövde. Vi vill naturligtvis att Skövde HF ska vara representerade bland de nominerade.
  • Skapad: 13 OKT 2019 19:13

Den 25 januari 2020 är det äntligen dags för Skövde Idrottsgala. Skövde Kommun  välkomnar alla till en galakväll där vi tillsammans hyllar Skövdes idrotts- och föreningsliv.

Skövde Idrottsgala är till för att uppmärksamma idrottsliga prestationer under det gångna året. Den ska också ge en möjlighet för alla idrottsaktiva och intresserade att uppleva en festkväll med idrottsliga förtecken och att umgås över föreningsgränserna.

Skövde Kommun tror att galan fyller en viktig funktion eftersom den kan vara ett sätt att uppleva gemenskap, vilket är en av grundförutsättningarna för den goda föreningen! Idrottsgalan genomfördes första gången i januari 2006.

Det delas ut många priser under festkvällen. Utöver de tolv priserna, som idrottsgalan ansvarar över delas det även ut andra stipendier och utmärkelser.

Skövde Kommun vill nu uppmana alla föreningar att gå in och nominera de utövare, föreningar, ledare eller ideella personer som ni tycker har gjort något bra under 2019. Det är möjligt att nominera fram till den 30/11. Hjälp oss gärna att sprida detta till så många som möjligt. Klicka på länken nedan för att komma till nomineringssidan på webben.

https://skovde.se/nominera_2020

Nominera Skövde HF och våra spelare, funktionärer och andra aktiva.

Skribent: Anders Wiik
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Skövde HF - Handboll
Skaraborgsgatan 18
54150 Skövde

Besöksadress:
Skaraborgsgatan 18
54150 Skövde

Kontakt:
Tel: 0500487317
E-post: This is a mailto link

Se all info