Hoppa till sidans innehåll

LINNEA ÄR KLAR!!

2018-05-01 07:00
Linnea är klar för Skövde HF nästa säsong!
  • Uppdaterad: 2018-05-01 07:00

Linnéa är målvakt och är 23 år gammal. Under de två senaste säsongerna har hon spelat i Spårvägen HF (Allsvenskan). Innan dess spelade hon i Skuru IK, som även är hennes moderklubb och ifrån Skuru har hon även har med sig ett Junior SM-silver.

Började spela handboll i Skuru som 13 åring, och hamnade i handbollsmålet för att hon även var fotbollsmålvakt. Linnéa är en explosiv målvakt som alltid försöker alltid peppa och vara positiv för hon tycker att det är roligare att spela med mycket energi i laget.

Förutom handboll så studerar hon sitt fjärde år på KTH i Stockholm. Just nu läser hon sin master inom industriell ekonomi, men har läst materialdesign i grunden.

Hon berättar själv att hon väljer Skövde HF för att det känns riktigt roligt med nya utmaningar inom handbollen, och hon tror att hon verkligen kan utvecklas här. Linnéa gillar klubbens visioner och det känns riktigt roligt att flytta till Skövde som verkligen är en handbollsstad, så hon ser verkligen fram emot en ny och utvecklande miljö.

 

Sportgruppens kommentar:

Linnéa är en ambitiös målvakt som kommer komplettera våra nuvarande målvakter med sitt explosiva målvaktsspel. Med tre bra målvakter i truppen så minskar sårbarheten vid exempelvis skador, samt så ökar möjligheten att förändra en matchbild genom olika målvaktsegenskaper.

Linnéa kommer att passa bra in i laget samt kommer även att bidra till laget med energi och viljan att utvecklas.

Linnéa är varmt välkommen till Skövde HF.

 

Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Skövde HF - Handboll
Skaraborgsgatan 18
54150 Skövde

Besöksadress:
Skaraborgsgatan 18
54150 Skövde

Kontakt:
Tel: 0500-48 73 17
E-post: This is a mailto link

Se all info

 Skövde HF:s
Huvudsponsorer


Stadium

Stadium

SkovdeVarmevark

SLA

CoopExtra

Volvo
Actic

CoopForum


Huvudsponsor Ungdom

Swedbank

 

Vill ni bli sponsorer?

Kolla in sponsorportalen!

http://sponsor.skovdehf.se


Bingo Avesta


Svensk Handboll Elits
huvudsponsorer
 


Handbollsklacken