Kynningsrud Prefab stärker Skövde HF - www.skovdehf.se - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Kynningsrud Prefab stärker Skövde HF

2018-07-14 08:30
Skövde HF är mycket glada att få presentera Kynningsrud Prefab som ny sponsor till Skövde HF. Vi ser fram emot ett bra samarbete de närmaste åren, säger Carl-Johan Appelberg, marknadschef på Kynningsrud Prefab...
  • Uppdaterad: 2018-07-14 08:44

- Kynningsrud Prefab går in i ett treårigt samarbetsavtal med Skövde HF och vi är oerhört tacksamma för denna stöttning. Vi tycker om deras värderingar och det samhällsansvar de tar och uppskattar att de vill vara med i ett långvarigt samarbete, säger Anders Wiik, marknadsansvarig Skövde HF.
 
- Kynningsrud Prefab har ett starkt engagemang i det lokala samhället. Genom vårt sociala ansvar att stödja lokala idrottsföreningar och kulturevenemang så förbättrar vi invånarnas vardag och livskvalitet, på samma sätt som när vi medverkar i uppförande av olika byggnader, säger Carl-Johan.
 
- Vi kommer också de närmaste åren att ha en fortsatt stark koppling till Skövderegionen genom vårt engagemang i olika lokala projekt, fortsätter Carl-Johan.
 
Hur ser ni på arbetet inom Skövde HF och den vision de nu försöker införliva?
-Vi ser att det finns ett strategiskt fokus i föreningen och  det är så klart mycket inspirerande att vi erbjuds möjligheten att vara delaktiga i Skövde HFs fortsatta utveckling. Ett starkt fokus på spelare från Skövdeområdet tycker vi är viktigt för att få fler unga tjejer att stanna kvar i handbollen längre. 
 
- Kynningsrud Prefab önskar Skövde HF ett stort lycka till de kommande åren, avslutar Carl-Johan
 
___________________________________________________________________________ 
Kynningsrud Prefabs affärsidé
Kynningsrudgruppen skall vara en av Skandinaviens ledande aktörer inom områdena  Prefab, Grundläggning och Fastighet. Vår styrka skall vara resursanvändning och fokus på ett brett samarbete på den skandinaviska marknaden. 
 
Kynningsrud Prefab utgår från orterna Uddevalla samt Fredrikstad där betong- respektive smideskomponenter förtillverkas för att därefter förse olika byggprojekt med stommar. Kynningsrud Prefab är en av Sveriges och Norges ledande prefabentreprenörer.
Skribent: Anders Wiik
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Skövde HF - Handboll
Skaraborgsgatan 18
54150 Skövde

Besöksadress:
Skaraborgsgatan 18
54150 Skövde

Kontakt:
Tel: 0500-48 73 17
E-post: This is a mailto link

Se all info

 Skövde HF:s
Huvudsponsorer


Stadium

Stadium

SkovdeVarmevark

SLA

CoopExtra

Volvo

CoopForum


Huvudsponsor Ungdom

Swedbank

 

Vill ni bli sponsorer?

Kolla in sponsorportalen!

http://sponsor.skovdehf.se


Bingo Avesta


Svensk Handboll Elits
huvudsponsorer
 


Handbollsklacken