Hoppa till sidans innehåll

Fanny förstärker skyttet i Skövde HF

03 JUL 2019 08:30
Fanny Elovsson blir den tredje spelaren i år som lyfts upp från vårt utvecklingslag till elitlaget. Vi är mycket glada att få komplettera ett redan ungt lag med ännu en blivande stjärna.
  • Uppdaterad: 03 JUL 2019 08:30

Fanny Elovsson fick redan för ett år sen prova på att spela i SHE men under senaste året har hon utvecklats vidare i Somby. Hon have verkligen visat att hon vill spela i SHE och vi är glada att hon väljer att fortsätta sin handbollssatsning i Skövde HF.

Rasmus Poulsen tankar om Fanny:

- Fanny är en produkt av ett bra arbetet som har gjorts tidigare och fortfarande görs i Skövde HF:s ungdomssektion. Det är en stor bonus vi kan hitta spelare från ungdom som kan ta steget in i A-laget.

-Fanny är också ett bra exempel på att tålamod och hårt arbete ger resultat. Fanny fick inte så mycket plats i A-truppen förra säsongen men hon har tagit hand om det väl och utvecklats vidare i Somby.

- Fanny kommer vara ett bra tillskott i A-laget med sitt hårdskjutande distansskott, något vi saknat i truppen och med hennes skott kan vi få ett mer dynamiskt spel i laget.

- Fanny är en framtida spelare som måste få sin tid att utvecklas och vi kommer få se henne blomstra ordentligt i A-laget framöver.

Fanny om hennes val:

- Jag har spelat i Skövde HF sen jag var sex år gammal och har alltid tyckt att det har varit en bra träningskultur och sammanhållning i klubben.

- Jag vill vara en del av vision 2022 och jag tror att fortsatt spel i min modersklubb kommer fortsätta utveckla mig som handbollsspelare.

Spelarfakta:

Namn: Fanny Elovsson
Födelsedag: 20:e april
Ålder: 19 år
Längd: 179 cm
Meriter: 
Har slutat som sämst trea i USM alla fem gånger hon deltagit.

FB: 3a
FA: 1a
FA: 3a
Jun: 2a
Jun:3a

Skribent: Anders Wiik
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Skövde HF - Handboll
Skaraborgsgatan 18
54150 Skövde

Besöksadress:
Skaraborgsgatan 18
54150 Skövde

Kontakt:
Tel: 0500487317
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vill ni bli sponsorer?

Kolla in sponsorportalen!

http://sponsor.skovdehf.se


Bingo Avesta


Svensk Handboll Elits
huvudsponsorer
 


Handbollsklacken