Hoppa till sidans innehåll

Emma förlänger med Skövde HF

08 MAJ 2019 11:06
Emma Wahlström, en av säsongen 18/19s nya spelare har valt att omförhandla sitt kontrakt och förlänga med Skövde HF i två år. Vi är mycket glada att Emma vill fortsätta satsningen i Skövde HF.
  • Uppdaterad: 08 MAJ 2019 11:06

Emma, fostrad i Skövde HF sen handbollsskolan har utvecklats under säsongen och varit tongivande i flera matcher i SHE. Med U-landslagsmatcher i bagaget blir hon stadigt mer erfaren och kommer bidra till ett snabbt aggressivt anfallsspel i Skövde HFs framtidstupp.

Rasmus Poulsens tankar om Emma

- Det är kul att Emma redan nu vill förlänga sitt nuvarande avtal och därmed se till att hon är en del av resan mot klubbens vision, säger Rasmus.

- Redan från starten av säsongen 18/19 fick Emma en mycket stor roll i laget då skador i laget gav henne chansen till mer speltid. Emma tog chansen att visa upp sin stora talang, och presterade riktigt bra.

- Emma har utvecklats under säsongen och vi kommer att se henne ta flera steg under de närmaste säsongerna.

- Hon spelar mycket på kraft och vilja och med sin unga ålder kommer hon fortsätta bidra med detta fler år framöver, avslutar Rasmus

Emma om hennes val:

– Jag har valt att förlänga med Skövde HF för att jag vill vara en del visionen och samtidigt fortsätta att utveckla mitt handbollsspel i min moderklubb.

- Mitt mål med mitt handbollsspel är att ha en viktig och vägledande roll som jag tror att jag har potential till i Skövde HF. Det skulle vara extra kul med tanke på att det är i Skövde HF som hela min handbolls-resa startade, som 6-åring.

– Såklart är det också för att vi är ett härligt och roligt gäng ock som jag tycker väldigt mycket om som är en del till att jag vill stanna. Jag tror att vi tillsammans kan fortsätta att utvecklas som lag och troligtvis få ett bättre resultat än förra året!

– Jag vill vara en förebild för de yngre tjejerna genom att som ung spelare vilja kriga och kämpa i varje situation som går och visa mycket glädje!

Spelarfakta:

Namn: Emma Wahlström

Födelsedag: 8:e maj

Ålder: 19 år

Längd: 168 cm

Meriter: U-landslagsspel 2018

Skribent: Anders Wiik
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Skövde HF - Handboll
Skaraborgsgatan 18
54150 Skövde

Besöksadress:
Skaraborgsgatan 18
54150 Skövde

Kontakt:
Tel: 0500487317
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vill ni bli sponsorer?

Kolla in sponsorportalen!

http://sponsor.skovdehf.se


Bingo Avesta


Svensk Handboll Elits
huvudsponsorer
 


Handbollsklacken