Hoppa till sidans innehåll

Ida Eriksson tar plats i elittruppen

01 JUL 2019 08:30
Vi är mycket glada att få presentera Ida Eriksson. En av våra mycket duktiga tjejer från kullen födda 2000. Ida är en försvarsjätte som kommer tillföra mycket till Skövde HFs försvarsspel men är också en oslipad diamant i anfallet.
  • Uppdaterad: 01 JUL 2019 08:30

Ida, fostrad i Skövde HF sen barnsben har fått äran att bli en del av Skövde HFs A-trupp under kommande säsonger. Vi är mycket glada att Ida fortsätter handbollskarriären i Skövde HF

Rasmus Poulsens tankar om Ida:

– Ida är ännu en av våra egna produkterna som har kommit upp genom den riktigt bra  utvecklingsmiljön som finns i Skövde HF. Ida var redan en del av A-laget mot slutet av säsongen där hon visade sin talang och tog chansen när hon fick den. Under slutet av förra säsongen visade Ida att hon är redo att ta steget upp till A-laget till kommande säsong. 

– Ida är en väldigt begåvad försvarare som kommer att bli det område där Ida kommer bidra mest till en början. Jag tror att hon kommer vara en mycket viktig spelare för oss defensivt under säsongen. Det handlar inte bara om att kunna göra mål som ungdomsspelare utan defensiven är minst lika viktig. 

– Där har Ida sin bas men vi kommer givetvis att utveckla hennes andra handbollskvaliteter så hon kan utvecklas ännu mer i framtiden och bli en allt bättre handbollsspelare både offensivt och defensivt.

Ida om hennes val:

- Det ska bli väldigt roligt att få fortsätta min utveckling i min moderklubb som jag spelat i sedan 6-års ålder. Inspirerande att få möjlighet att spela i den högsta ligan och jag vill bidra så mycket som möjligt till matcherna i SHE. Känns även roligt att få spela med detta laget som är ett härligt gäng som jag trivs i.

- Jag tycker om att spela handboll och älskar att vinna. Jag vill också se hur bra jag kan bli, avslutar Ida.

Spelarfakta:

Namn: Ida Eriksson
Födelsedag: 11:e Juni
Ålder: 19 år
Längd: 180 cm
Meriter: 
Har slutat som sämst trea i USM alla fem gånger hon deltagit.

FB: 3a
FA: 1a
FA: 3a
Jun: 2a
Jun:3a

Skribent: Anders Wiik
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Skövde HF - Handboll
Skaraborgsgatan 18
54150 Skövde

Besöksadress:
Skaraborgsgatan 18
54150 Skövde

Kontakt:
Tel: 0500487317
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vill ni bli sponsorer?

Kolla in sponsorportalen!

http://sponsor.skovdehf.se


Bingo Avesta


Svensk Handboll Elits
huvudsponsorer
 


Handbollsklacken