Hoppa till sidans innehåll
Foto: Linnéa Martinsson Logga Annliz Cup

Annliz Cup utvecklas

12 APR 2019 18:51
Annliz Cup planeras för fullt och i år blir det sjunde året i följd cupen arrangeras. I år med delvis förändrad spelhelg.
  • Uppdaterad: 12 APR 2019 18:51

Sedan starten 2013 har Annliz Cup spelats på matfestivalshelgen. En helg som SHE-lagen i Sverige tyckt varit en bra helg som inte krockar med övrig uppladdning.

Tyvärr är helgen inte optimal för lag från Danmark som inleder sitt seriespel tidigare än SHE och gör det omöjligt att komma till Annliz Cup.

SuperElit-klassen flyttas

Från i år delas cupen i två helger. Den första, 9-11 augusti spelas SuperElitklassen med max åtta lag och här är redan två danska lag intresserade samt två topplag i SHE. 

SuperElitklassen kommer spela sina matcher i Idrottshallen och vi kommer med det få en bra cup med bra lag och härlig handbollsstämning. Boka in helgen v32 redan nu!

Elit och F16 på matfestivalshelgen

Flickor 16 och Elitklassen med division 1 och allsvenska lag spelas på matfestivalshelgen. En utökning av F16-klassen är målet men minst åtta lag i varje klass är ambitionen. Kopplingen till matfestivalen är unik då föräldrar ofta åker med sina barn i F16-klassen.

- Vi tror föräldrar och andra medresenärer kan få en trevlig vistelse i Skövde och se sina barn spela men också besöka matfestivalen, säger Anders Wiik, marknadsansvarig i Skövde HF.

På sikt kan helgen bli synonymt med en kvinnlig ungdomscup som stärker föreningen men också bidrar till fokuset på tjejhandbollen blir större.

 

Läs mer om Annliz Cup på cupsidan. http://www.annlizcup.se

 

Annliz Cup startades 2013, till minne av eldsjälen Annliz Frisk. Vi hoppas våra ambitioner med cupen är vad Annliz hade önskat.

Skribent: Anders Wiik
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Skövde HF - Handboll
Skaraborgsgatan 18
54150 Skövde

Besöksadress:
Skaraborgsgatan 18
54150 Skövde

Kontakt:
Tel: 0500487317
E-post: This is a mailto link

Se all info

 Skövde HF:s
Huvudsponsorer


Stadium

Stadium

SkovdeVarmevark

SLA

 

Volvo

 


Huvudsponsor Ungdom

Swedbank

 

Vill ni bli sponsorer?

Kolla in sponsorportalen!

http://sponsor.skovdehf.se


Bingo Avesta


Svensk Handboll Elits
huvudsponsorer
 


Handbollsklacken