Hoppa till sidans innehåll

Skövde HF F16 fantastiska handbollsvecka

2017-07-09 18:59
Så här 24 timmar efter att man spelat sista Partille cup matchen för 2017 är man fortfarande lite besviken på att man inte lyckades vinna finalen mot det danska storlaget Midtjylland.
  • Uppdaterad: 2017-07-09 19:05

Mest är man otroligt stolt över alla fantastiska tjejer som spelar i Skövde HF F16 lag!!

Med dessa tjejer i laget ser framtiden ljus ut för Skövde HF! Vilka lirare och vilket lag maskineri man har haft äran att vara med och leda under denna cup! Vi har sett ett snabbt kontringsspel, kvicka anfalls kombinationer, tuff och ärligt försvarsspel och ett mycket stabilt målvaktspel samt fysiska träningen under säsongen med Jerker Nyman och Eddy Kjellstrand.

Under veckan har vi spelat 11 matcher mot kvalificerat motstånd. Vad sägs om vinst mot Gustavsberg i gruppspelet som i fjol vann Partille cup och även USM, vi har mött Brasiliens bästa lag. I semifinalen mötte vi de mycket duktiga Kungälvs tjejerna, vem hade på förhand gissat på att vi skulle leda med 9-1 i halvtid, viken match tjejerna gör här fungerar allt till punkt och pricka.

I finalen får vi som redan nämnts möta Midtjylland, matchen inleds lite nervös av bägge lagen, vi har lite otur med ribbskott och bollar som rullar längs mållinjen men vill inte in. Efter 10 minuter in i matchen har vi segat oss i kapp Midtjylland och matchen står och väger och det känns som om att det här kan gå hela vägen, det blir inte sämre av att vi får avsluta halvleken med att sätta en straff. I halvtid leder vi med 6-5.

I andra halvlek snäppas kampen upp ytterligare med tuffa men härliga kamper mellan två riktigt bra handbolls lag. Vet inte riktigt vad det är som gör att pendeln svänger över till Midtjyllands fördel men de lyckas vända matchen och vinner till slut med 14-12, men en sak vet jag att nästa gång så tar vi dem.

/Ledarna Skövde HF F16

Skribent: Claes-Göran Elfwering
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Skövde HF - Handboll
Skaraborgsgatan 18
54150 Skövde

Besöksadress:
Skaraborgsgatan 18
54150 Skövde

Kontakt:
Tel: 0500-48 73 17
E-post: This is a mailto link

Se all info

 Skövde HF:s
Huvudsponsorer


Stadium

Stadium

SkovdeVarmevark

SLA

CoopExtra

Volvo
Actic

CoopForum


Huvudsponsor Ungdom

Swedbank


Bingo Avesta


Svensk Handboll Elits
huvudsponsorer

Cramo

SäkerhetsglasarnaHandbollsklacken