Hoppa till sidans innehåll

Skövde HF 03 vidare till steg 3

2017-10-01 18:40
Det blev succe för Skövde HFs 03:or i USM steg 1 för B-flickor. Båda lagen vann sina grupper och tog sig direkt vidare till steg tre.
  • Uppdaterad: 2017-10-01 18:40

Då är första USM-matcherna spelade för Skövde HFs 03:or. Det som för några var en nervös start ledde till slut till positivt resultat för båda lagen.

Lag ett inledde med förlust mot Mölndal efter en match där alla var överens om att det inte var vår bästa match. En rejäl uppryckning i matchen mot Eslöv där tjejerna spelade ut på alla positioner och ett mycket starkt försvar och målvaktsspel bäddade för segern.
I sista matchen mot Staffanstorp var det inte samma driv riktigt men tjejerna kunde ändå ta hem segern till slut.

Grupp 4, som var en mycket jämn grupp, slutade med att tre lag fick 4 poäng vilket innebar att inbördes möten fick avgöra placeringarna. Skövde HF som i och med vinsten mot Eslöv tog därmed hem gruppen och Eslöv blev tvåa.

I grupp 28 där Skövde Hfs andralag spelade blev det åka av. Tjejerna i lag två höll jämna steg mot Nödige till andra halvlek där det stora rycket kom. Enkel seger för laget som fortsatte likadant mot Kungälvs tredjelag. Stor seger även där och laget trodde att Skåre HK skulle bli värdemätaren för laget. Men det ville inte laget som öppnade storartat och snabbt visade Skåre vart skåpet skulle stå. Övertygande seger med 31-9 tog Skövde HFs andra lag till steg tre som gruppsegrare.

Ett stort tack till bra prestationer av samtliga spelare och till ni föräldrar som arrangerat hemmaarrangemanget och ni som skjutsat barn nere i Mölndal.

Nu ser vi fram emot steg tre som spelas 11-12 Januari.

/Ledarna Skövde F03

Skribent: Anders Wiik
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Skövde HF - Handboll
Skaraborgsgatan 18
54150 Skövde

Besöksadress:
Skaraborgsgatan 18
54150 Skövde

Kontakt:
Tel: 0500-48 73 17
E-post: This is a mailto link

Se all info

 Skövde HF:s
Huvudsponsorer


Stadium

Stadium

SkovdeVarmevark

SLA

CoopExtra

Volvo
Actic

CoopForum


Huvudsponsor Ungdom

Swedbank


Bingo Avesta


Svensk Handboll Elits
huvudsponsorer
 


Handbollsklacken