Hoppa till sidans innehåll

Delad poäng i Ystad

2017-12-02 17:59
En poäng i Ystad kan kännas som en vunnen poäng. En svårspelad match mot ett storväxt lag som håller ett lågt speltempo. HF Somby/Skövde har svårt att hålla koncentrationen och många tekniska fel i första halvlek.
  • Uppdaterad: 2017-12-02 17:59

- Vi gör ändå en bra match bakår, framförallt i första halvlek och Ida Johansson i mål har mycket räddningar. Tyvärr är vi inte tillräckligt skickliga i kontrings- och anfallspelet. Det bli bättre i andra halvlek och vi går rakare mot mål. Tyvärr så missar vi för många bra lägen från sex meter. Vi ligger under med tre mål några gånger i andra, men visar en härlig karaktär och kämpar till oss en poäng.

- Peter Johansson tycker laget höjer sig i den andra halvleken, vi den sista timeouten med 40 sekunder kvar fanns läge att avgöra, tyvärr ett felpass och matchen fastställs till 23 - 23 (10). Det är totalt fem! bollinnehav sista minuten och det kunde gått hur som helst. Det är sådana här matcher som på sikt ger rutin och erfarenhet till våra unga lovande tjejer. Förra säsongen blev det noll poäng i Skåne, men i år så har vi redan tagit fem, vilket är starkt. Poängen idag gör att vi behåller avståndet ner till lagen bakom oss och det gör att vi kan jobba på i lugn och ro.

Matchfakta: Ystad IF - HF Somby/Skövde 23 - 23 (10 - 10).

Målskyttar HF Somby/Skövde: Anna Dalström, Elsa Frisk Nävarp 4, Emma Wahlström 4 (2), Clara Gustavsson 3, Fanny Ekovson 2 Marielle Lideskär 2, Ida Eriksson och Ida Eriksson.

Utvisningar HF Somby/Skövde 3 x 2.

Matchens lirare HF Somby/Skövde Anna Dalström.

Domare:Elias Petersen och Younes Ottosson.

Matchutveckling

Resultat/Tabell

/ Cege Elfwering

Skribent: Claes-Göran Elfwering
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Skövde HF - Handboll
Skaraborgsgatan 18
54150 Skövde

Besöksadress:
Skaraborgsgatan 18
54150 Skövde

Kontakt:
Tel: 0500-48 73 17
E-post: This is a mailto link

Se all info

 Skövde HF:s
Huvudsponsorer


Stadium

Stadium

SkovdeVarmevark

SLA

CoopExtra

Volvo
Actic

CoopForum


Huvudsponsor Ungdom

Swedbank


Bingo Avesta


Svensk Handboll Elits
huvudsponsorer
 


Handbollsklacken